top of page
dia slide 1.jpg

SCHILDERWERKEN IN SINT-NIKLAAS

UW VOORDEEL

Klanttevredenheid voorop

Snelle werking

Oog voor kwaliteit

1 aannemer voor al uw klusjes en karweien

EEN KLUSJESMAN NODIG?

Soms mis je de tijd, de kennis, het juiste materiaal of heb je geen zin om zelf de klussen die al zolang op jou liggen te wachten af te werken, maar je wilt dat deze toch echt gedaan worden door iemand met een kennis van klussen.

DOE-HET-ZELVER! HULP NODIG?

Dan ken je zeker en vast dit gezegde wel: " Alles wat jezelf doet, doe je beter!", heb je klussen maar je weet niet goed hoe eraan te beginnen? Dan zorgt een helpende hand meestal voor de juiste motivatie om al die klussen tot een goed einde te brengen en achteraf fier te kunnen zijn op je geleverde werk. 

LIEVER EEN PROJECTMANAGER OF COÖRDINATOR VOOR UW PROJECT?

Heb je een renovatie- of bouwproject waarvoor je 1 aanspreekpunt of coördinator zoekt die al u werken opvolgt, die jouw zaken behartigt, deze doorpraat met je en de juiste ondernemers weet te vinden voor jouw projecten? Ook daarvoor kan je bij mij terecht. Laat ons samen rond de tafel gaan zitten en de juiste oplossingen zoeken voor al jouw projecten.

Wat doe ik?

Wat doe ik?
Wie ben ik?

Wie ben ik!

Ik ben Bert Schillemans, als jong manneke stond ik bij mijn grootvader mee te klussen in zijn werkhuis. Mijn grootvader was een goeie en gekende stielman in de bouwsector. Mijn vaardigheden heb ik later met technische scholingen aangescherpt. Met mijn vader ging ik ook regelmatig klusjes doen. Ik ben leergierig, creatief, ambitieus, eerlijk, vriendelijk en respectvol. Klussen doe ik met hart en ZEAL (lees: ziel), zo is Klusjes en Karweien ontstaan omdat ik graag met mijn handen werk en mijn technische vaardigheden ten dienste wil stellen aan iedereen die beroep wil doen op mij.

“ZEAL” is een oud engels woord en staat voor “ijver en ambitie”.​

bert.jpg

ZEAL staat ook voor:

  • Zorgzaamheid: ik probeer jouw zorg te begrijpen, denk mee om zo tot oplossingen te komen.

  • Enthousiasme: Elke klus en project doe ik met evenveel ijver en plezier.

  • Ambitie: ik streef ernaar om de beste kwaliteit te leveren.

  • Loyaal: Ik geef voor elk werk een ethisch verantwoorde eerlijke prijs.

Contact

Heb je vragen over het uitvoeren van werken of wil je ondersteuning bij je werken, bel mij of druk op het contactformulier. In het formulier kan je de nodige vragen stellen, zo krijg ik een zicht op je vragen. Hierna zal ik zo snel mogelijk contact opnemen met u. Alvast bedankt voor uw vertrouwen in mij.

bottom of page